ЗА ПОРЪЧКИ И ОБУЧЕНИЯ, МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ WWW.INTERCOSMETICA.BG ,
CND.BG НЕ ПРИЕМА ПОВЕЧЕ ПОРЪЧКИ И ЩЕ БЪДЕ ЗАМЕНЕН СКОРО!
 

Новини

Начало » Новини » Избраха победителите в конкурса Flirtation Stars
Вие имате  продукта в кошницата

Избраха победителите в конкурса Flirtation Stars


Избраха победителите в конкурса Flirtation Stars

Публикувана на 14.05.2016

Виктория Тодорова от салон NegliGe (София), Людмила Сибова от ['nouhauсалон (София) и Десислава Пенчева от Nail Art Studio (Русе) са победителите в конкурса Flirtation Stars. Той бечаст от инициативата CND Fashion Night Out лято 2016 и в него можеха да участват маникюристи от салоните, включили се в събитието на 14 април. Участниците представиха елегантни дизайни, създадени с новите CND цветове от колекция Flirtation - в тон с летните модни тенденции. Те показаха своето въображение и естетически усет, демонстрирайки ефектен салонен маникюр. Условието бе дизайните да са в тон актуалните за сезона стилове и да са подходящи за ежедневието.

Оценката на участниците в конкурса бе поверена изцяло на чуждестранно жури. Кели Меланито – международен мениджър обучения на CND, и международните посланици и преподаватели на бранда Метте Стийнбърг от Дания и Наталия Ал-Тай от Великобритания дадоха своето професионално мнение за представените дизайни. Оценките бяха формирани спрямо 3 критерия – Техника, Креативност и Актуалност спрямо летните тенденции.

Тримата победители ще имат възможността да представят избраните дизайни по време на семинара CND SEASON TRENDS, който ще се проведе в София на 16 юни.Вашето име :
E-mail на получател :

Име на приятел :
E-mail на приятел :
Вашето име :
Вашият E-mail :

CND abalico Orofluido American Crew Revlon Professional
Контакти Facebook