ЗА ПОРЪЧКИ И ОБУЧЕНИЯ, МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ WWW.INTERCOSMETICA.BG ,
CND.BG НЕ ПРИЕМА ПОВЕЧЕ ПОРЪЧКИ И ЩЕ БЪДЕ ЗАМЕНЕН СКОРО!
 

Новини

Начало » Новини » ИНТЕРКОЗМЕТИКА ПРЕДСТАВЯ ПРОГРАМА ЗА ПАРТНЬОРСТВО
Вие имате  продукта в кошницата

ИНТЕРКОЗМЕТИКА ПРЕДСТАВЯ ПРОГРАМА ЗА ПАРТНЬОРСТВО


ИНТЕРКОЗМЕТИКА ПРЕДСТАВЯ ПРОГРАМА ЗА ПАРТНЬОРСТВО

Публикувана на 13.07.2016

Станете част от Програмата за партньорство на Интеркозметика ООД.

Развийте своя бизнес!

Бъдете наши партньори!

Получете подкрепа и стимул за успех!

Програмата е отворена за всички клиенти на компанията - професионални маникюристи и салони за красота и им предлага възможност да получат стимулиращи подаръци - CNDТМ продукти, помощни материали, работно облекло и др.

 

УСЛОВИЯ, ТОЧКИ И НИВА 

В Програмата се включват всички клиенти на Интеркозметика ООД, които закупят продукти на CNDTM на стойност над 360 лв. с ДДС в рамките на 3 месеца. За периода юли – декември 2016г. програмата има 2 етапа юли- септември 2016г. и октомври – декември 2016г. След изтичане на всяко 3-месечие клиентът получава определен брой точки спрямо направения оборот, които има възможност да замени за различни материали и продукти.

FAM САЛОНИ

Клиенти, които работят само с продукти на CNDTM, получават статут FAM САЛОН след подписване на договор с Интеркозметика ООД. Те могат да се възползват от редица преференции, сред които е и получаването на по-голям брой точки за тримесечие. FAM точките се определят по следната таблица:

 

 

 

FAM ТОЧКИ получават само салоните, които са със статут FAM САЛОН.

ПОДАРЪЦИ

Клиентите могат да избират от списък с ИНТЕРЕСНИ ПОДАРЪЦИ, които ще получат срещу натрупаните от тях точки. Те трябва да уведомят Интеркозметика ООД за своя избор до  15-то число на октомври (за етапа юли-септември) и на януари (за етапа октомври- декември). Избраните подаръци ще бъдат изпратени със следващите поръчки. 

За повече информация относно Програмата за партньорство на Интеркозметика ООД, можете да се свържете с бизнес консултантите и дистрибуторите на компанията.Вашето име :
E-mail на получател :

Име на приятел :
E-mail на приятел :
Вашето име :
Вашият E-mail :

CND abalico Orofluido American Crew Revlon Professional
Контакти Facebook